zondag 1 november 2009

Nederlaag met zwaailichten.

Iedereen had er zin in afgelopen vrijdag want de bussen naar de uitwedstrijd tegen Omniworld zaten vol en dus gingen er een slordige honderdvijftig man/vrouw richting Almere.
Het was even dringen maar even na half zeven konden we dan toch met twee volgeladen bussen vertrekken.
Soms moet je wat de reistijd betreft rekening houden met eventuele files maar deze keer was het rustig op de weg en dus kwamen we mooi op tijd aan bij het Mitsubishi forklift stadion (alleen die naam al , dan klinkt TATA STEEL STADION toch tien keer beter) mede dank zij oom agent die ons met zwaailicht en al het laatste stuk begeleidde.

Het duurde overigens nog wel een stief kwartiertje eer we binnen waren want de kaartjes moesten nog verdeeld worden en een ieder werd streng gecontroleerd alhoewel dit overbodig bleek te zijn want er was toch ondanks die controle vuurwerk mee naar binnen gesmokkeld.
Gezellig druk was het in het uitvak en jong en oud begon al snel middels liederen de supporters van onze tegenstander te overtreffen.
Geweldig zo’n grote groep en ik denk dat dit voor de spelers ook best motiverend heeft gewerkt want de eerste helft liet een Telstar zien dat vele malen beter was dan Omniworld.

Vooral Fafiani,Olenski en Marengo vielen mij op een positieve manier op , Benito speelt al een tijd zeer goed maar de andere twee komen nu ze meer speeltijd krijgen beter op niveau.
Jammer dat er behoorlijk wat kansen om zeep werden geholpen want anders was de wedstrijd na vijfenveertig minuten al beslist geweest maar nu bleef het bij een uitstekende treffer van Fafiani.


In de rust kwam Sjakie nog even buurten om de eerste helft door te nemen en dus zijn ongezouten mening te geven alhoewel hij vol vertrouwen was en met een big smile zijn plekkie weer opzocht.

De witte leeuwen begonnen weer prima aan het tweede bedrijf maar na korte tijd kregen onze jongens door een onnodige handsbal een strafschop tegen die door de polderjongens prima werd benut , ondanks de kleine rondleiding van André Krul om het doel heen.

Op de één of andere manier was ons Telstar de kluts kwijt en was de ploeg geen schim meer van de witte leeuwen van de eerste helft , geen coaching van de spelers onderling meer en geen zelfvertrouwen waardoor de tegenstander dit juist wel kreeg.
Tot overmaat van ramp speelt Omniworld simpel de verdediging uit en maakt de 2-1 waardoor er dit keer geen punten bij konden worden geschreven en we dus zakken op de ranglijst.

Veel gemor en gescheld bij de supporters maar captain Joona zorgt er wel voor dat de witte leeuwen even hun dank betuigen aan de meegereisde fans voor hun steun.
Nadat de bussen weer waren gevuld ging het huiswaarts en eenmaal weer achter m’n pc heb ik maar even een neut genomen , niet vanwege de teleurstelling maar vind ‘t gewoon lekker.
Even zuchten en dan op naar de volgende wedstrijd.

Tot TATA

Pieter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief