zondag 11 oktober 2009

Acht uur in de auto voor negentig minuten teleurstelling.

Het was weer een hele uitdaging om even een wedstrijd bij te wonen van onze witte leeuwen tegen MVV uit het verre Maastricht.
Om drie uur zijn we vertrokken naar het zuiden , eerder kon niet want onze zoon moest tot drie uur naar school.
Sjakie , die met grote regelmaat mee gaat naar uitwedstrijden en deze keer de chauffeur was , pikte mij en m’n vrouw op om vervolgens naar Beverwijk te rijden waar de school is.
Natuurlijk was de dame van tomtom onze navigator op deze reis die je normaal gesproken de kortste route laat rijden maar omdat de fileberichten aangaven dat er op die route behoorlijk veel vertraging was besloten we om toch maar de route te verleggen en via Nijmegen te gaan en niet langs Eindhoven.


Resultaat was een hardgrondig vloeken van Hazes die even daarvoor nog met z’n eigen cd mee zong en de vrouwelijke weggebruikers om hem heen zat te bewonderen.
Ook hier vertraging door een ongeluk en het betekende in dit geval een file van veertien kilometer , waardoor de stemming behoorlijk zakte want ja zouden we de aftrap nog halen?
Na een kleine vijf uur in de auto te hebben doorgebracht kwamen we via het stationsplein toch op het stadionplein aan en een paar minuten voor het eerste fluitsignaal konden we het uitvak betreden.

Ik kon nog net de camera pakken voordat de spelers het veld op kwamen.
Bijelkaar waren we toch met een mannetje/vrouwtje of zeventien Telstarfans afgereisd naar het verre zuiden om de witte leeuwen te steunen.
Na een tiental minuten vroegen we ons af waar de leeuwen waren want de mannen in het wit en blauw bakten er niet veel van , men speelde elkaar veel te slap aan waardoor de bal voor de tegenstander makkelijk te onderscheppen was.
Op de training hoor ik vaak dat men de bal strak aan moet spelen maar ik zag hier weinig van terug en als het dan niet lukt dan moeten de mouwen omhoog maar helaas zag je dat bij te weinig Telstarspelers.

Als je weet en gezien hebt dat onze jongens echt goed kunnen voetballen dan mag je concluderen dat deze wedstrijd voor de meegereisde supporters een grote teleurstelling was.
Wel hadden de broodjes goed gescoord want na vijf uur op de weg smaakten die prima en dus haalden de Limburgers ook daarmee veel punten (een acht op de schaal van Sjakie).
Met gebogen schouders hebben we afscheid genomen van onze jongens op het veld die ons wel even keurig kwamen bedanken voor onze komst naar de Geusselt .


Na een tot ziens aan het adres van de stewards van beide clubs vertrokken we naar Velsen waar we na amper twee en een half uur aankwamen.
Mijn conclusie is dat onze spits meer steun nodig heeft in de aanval want Plet staat behoorlijk op een eilandje en is er geen bliksemafleider die zorgt dat hij een beetje ruimte krijgt want meerdere malen zag je drie verdedigers rond Glynor en dan word scoren wel erg moeilijk.
Witte leeuwen ik reken op jullie vrijdag thuis tegen Den Bosch want wij supporters smachten weer naar een echte overwinning.
Tot TATA
Pieter

2 opmerkingen:

Archief